ΕΚΑΛΗ ΝΕΑ

Βίλα - ΑΤΤΙΚΗ / ΕΚΑΛΗ ΝΕΑ / ΑΓΙΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Κωδ. Ακινήτου (ID):
17900
Νομός:
ΑΤΤΙΚΗ
Περιοχή:
ΕΚΑΛΗ ΝΕΑ
Συνοικία:
ΑΓΙΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ
Τύπος:
Πώληση - Προσφορά
Είδος:
Βίλα
Έτος:
2012
Εμβαδόν:
600 τ.μ
Όροφος:
Ημιυπόγειο
έως:
1 ος
Αξία:
€ 1,450,000

Περιγραφή Ακινήτου

ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΗ ΒΙΛΛΑ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ''ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ''
Σε περιοχή εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς μέσα σε πλούσια πευκόφυτη βλάστηση εντός ορίων οικισμού υπάρχει μια ξεχωριστή μονοκατοικία υψηλών προδιαγραφών και σύγχρονης αισθητικής αντίληψης.
Η μονοκατοικία είναι σε κομβικό σημείο όπου καθένας μπορεί να έχει πρόσβαση προς την Αθήνα από την εθνική οδό ή από την Λ. Κηφισίας
Βασικοί στόχοι της αρχιτεκτονικής σύνθεσης είναι η μορφολογική αρμονία της κατοικίας με το περιβάλλον, η διαφύλαξη ιδιωτικότητας, η ελαχιστοποίηση των κοινοχρήστων χώρων ώστε η κατοικία να έχει το μέγιστο δυνατόν ιδιόχρηστο κήπο. Κατασκευάζεται σύμφωνα με τις προδιαγραφές της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας, με γνώμονα την άνεση των κατοίκων, τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας και με έμφαση στην κάθε κατασκευαστική λεπτομέρεια που διέπει τον ιδιοκτήτη της κατασκευής λόγω της πολύχρονης εμπειρίας του στον χώρο της πολυτελής κατασκευής με συνέπεια την ακριβή εκτίμηση και σωστή διοίκηση του κάθε έργου από την βασική ιδέα έως την πλήρη υλοποίηση του.
Η μονοκατοικία που αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα είναι ανεξάρτητη με ιδιοχρηστο οικόπεδο.
Μορφολογικά η κατοικία έχει λιτούς γεωμετρικούς όγκους (minimal) με ξύλινα στοιχεία, πολλές επενδύσεις με λαξευτές πέτρες γήινων χρωμάτων και τεχνικής ξερολιθιάς στις μάντρες των κήπων καθώς και πάρα πολλές επενδύσεις μαρμάρων στους εξωτερικούς τοίχους της κατοικίας.
Και τα τρία επίπεδα συνδέονται μεταξύ τους με ανελκυστήρα.
.
Στο οικόπεδο που κατασκευάζεται η κατοικία το οποίο είναι δύο στρέμματα κατασκευάζεται άλλη μία κατοικία ίδιας αρχιτεκτονικής όπου ανήκει στον ιδιοκτήτη του εργου
Στο πρώτο επίπεδο των 198 m2 , η κατοικία διαθέτει playroom με τζάκι, εγκαταστάσεις για βοηθητική κουζίνα ,ένα πολυτελέστατο ξενώνα για φιλοξενία με ensuite λουτρό και βεστιάριο, wc ξένων ,εγκατάσταση πλυντηρίων στεγνωτηρίων ,δωμ .υπηρεσίας με δικό του λουτρό, γυμναστήριο ,εγκαταστάσεις χαμάμ ή σάουνας. Οι αποθηκευτικοί και βοηθητικοί χώροι είναι 86 m2 ,καθώς και οι θέσεις στάθμευσης είναι 110 m2 . Στο εξωτερικό χώρο υπάρχει παρτέρι καθώς και ένα όμορφο μονοπάτι ηρεμίας στην πλευρά του φυσικού περιβάλλοντος, και πρόσβαση στον χώρο του δεύτερου επιπέδου με εξωτερική σκάλα πηγαίνοντας μας στον κήπο και στην πισίνα της κατοικίας. Μεγάλη εντύπωση προκαλεί η θέα από το play room με ειδικό τζάμι μεγάλων διαστάσεων στην πισίνα η οποία βρίσκεται στο πιο πάνω επίπεδο.
Στο δεύτερο επίπεδο των 157,20 m2 όπου υπάρχει η κύρια είσοδος περιλαμβάνει σαλόνι με τζάκι , τραπεζαρία κουζίνα και wc ξένων. Στον εξωτερικό χώρο του δευτέρου επιπέδου έχουμε πισίνα και κήπο καθώς και εξωτερικό τζάκι στεγασμένο με πέργκολα υψηλών προδιαγραφών, εξωτερικό λουτρό για τον χώρο της πισίνας καθώς και ένα μπάρμπεκιου με εξωτερικό μαρμάρινο νεροχύτη στεγασμένα με μία ακόμα πέργκολα.
Το τρίτο επίπεδο των 129,40m2 αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ένα master με en suite λουτρό με υδρομασάζ και βεστιάριο. Ένα παιδικό υπνοδωμάτιο με ensuite λουτρό και βεστιάριο καθώς και άλλο ένα παιδικό υπνοδωμάτιο με λουτρό.
H κατοικία από εγκαταστάσεις διαθέτει εξειδικευμένες τεχνολογικές καινοτομίες, μερικές απ'αυτές περιγράφονται παρακάτω:
Ξεκινώντας ηλεκτρολογικά από το σύστημα το instabus της Sienens όπου μετατρέπει την κατοικία σε ένα ΕΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ.
ΕΞΥΠΝΟ!! είναι όταν αποχωρούμε από την κατοικία και με ένα click να κλείνουμε τα πάντα ,φώτα, ρολά , τέντες, κουζίνα, θέρμανση , αέριο, ύδρευση, και ότι άλλο σκεφτούμε, να λείπουμε από την κατοικία να στέλνουμε sms και να ανάβει η θέρμανση ή να ποτίζουμε τον κήπο ή όταν αντιληφθούμε κίνδυνο να κάνουμε γενική φωταψία.
ΑΠΛΟ!! είναι αν δεν μου αρέσουν οι λειτουργίες ενός διακόπτη να….. τον επαναπρογραμματίσω και να έχω μία πλήρη εικόνα της κατοικίας μου (φώτα, ρόλλα, θέρμανση, συναγερμό, καμερών ασφαλείας),μέσα από μία οθόνη αφής ή από τον internet explorer στο γραφείο μου!!!!
" Έχει τοποθετηθεί σύστημα θέρμανσης ενδοδαπέδιο πιστοποιημένο από την εταιρεία rehau με δεκαετή εγγύηση(1.000.000€) καθώς και πιστοποίηση καλής τοποθέτησης αυτής με σύστημα σωστού ύψους εγκατάστασης του θερμομπετόν με ρομπότ διάστρωσης, για την αποφυγή υψομετρικών λαθών.
" Έχει γίνει εγκατάσταση κεντρικού κλιματισμού ψύξης - θέρμανσης και εξαερισμού με κανάλια οροφής.
" Έχει γίνει προεγκατάσταση συστήματος ασφαλείας στην κατοικία, σε όλα τα ανοίγματα της καθώς και στα ρολά αυτής, όπως και προεγκατάσταση συστήματος καμερών ασφαλείας περιμετρικά της.
" Έχει γίνει προεγκατάσταση συστήματος ήχου, όπου οι ιδιοκτήτες μπορούν από μία οθόνης αφής (υπάρχει πρόβλεψη να τοποθετηθεί σε όλους τους χώρους) να ακούει στον χώρο τον οποίο βρίσκεται, τη μουσική της αρεσκείας του και να έχει έναν όμορφο και κρυστάλλινο ήχο.
" Στο playroom έχει γίνει προεγκατάσταση για home theater κοντά στο τζάκι, όπου μετατρέπει τον χώρο σ' ένα ιδιωτικό cinema.
" Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι ένα από τα ζητήματα της εποχής, έτσι μελετήσαμε και σας παρέχουμε προεγκατάσταση συστήματος για την τοποθέτηση ηλιακών συλλεκτών κενού αέρος και προεγκατάσταση για την τοποθέτηση φωτοβολταικών στοιχείων.
" Έχει γίνει εγκατάσταση κεντρικής σκούπας.
" Και πολλές άλλες εξειδικευμένες τεχνολογικές καινοτομίες (αδιαβροχοποίηση μαρμάρων με νανοσφαιρίδια, πόρτες ασφαλείας με διπλό ατσάλι και κλειδαριές πολλαπλών σημείων κλειδώματος, τζάμια αντιβαντάλ, πόρτες αλουμινίου με κλειδαριές ασφαλείας, πισίνα μεγάλων διαστάσεων και βάθους με καθαρισμό αυτής με ενεργό όζον, φίλτρα με ανθρωποθυρίδες και UV ακτινοβολίας, πόρτες εσωτερικές με μεντεσέδες κρυφούς βαρέως τύπου. Μονώσεις τοίχων και ταράτσας πάχους 10εκ, διπλοί υαλοπίνακες όπου έχει τοποθετηθεί στο διάκενο αέριο arcon κλπ
Η υπευθυνότητα και η αντίληψη του ιδιοκτήτη για την καλή και σύγχρονη κατασκευή εντάσσει την κατοικία στην υπερπολυτελή κατασκευή με συνέπεια, καθώς και την σωστή ένταξης της στο οικιστικό περιβάλλον της περιοχής διατηρώντας αυτήν την λειτουργικότητα και την άνεση χάρη στο αρχιτεκτονικό της ύφος της με τα μεγάλα ανοίγματα σε όλους τους χώρους (μπαλκονόπορτες) και τις εσωτερικές πόρτες , όπου κατασκευάζονται σε ύψος μέχρι την οροφή της κατοικίας,τιμή προσφοράς απο 4.000.000 τωρα μονο 1.450.000 ευρω ..