Υπηρεσίες

Μετακομίσεις

Οι κτηματομεσιτικές επιχειρήσεις Θ. Φούκη βρίσκονται δίπλα σας και σας βοηθά στο ευαίσθητο θέμα της μετακόμισής, με τη συνέπεια και τον επαγγελματισμό.

Οι υπηρεσίες μας είναι οι εξής:

• Ασφαλής μεταφορά ολόκληρης ή μέρους της οικοσκευής.

• Συσκευασία όλων των επίπλων και των αντικειμένων (υαλικά, ρούχα, πίνακες, έργα τέχνης, πιάνα, Η/Υ, εύθραυστα, κ.λ.π.)

• Αποσυναρμολόγηση - συναρμολόγηση επίπλων.

• Αποσύνδεση & σύνδεση ηλεκτρικών συσκευών και φωτιστικών, καθώς και τοποθέτηση πινάκων, καθρεπτών και κουρτινόξυλων.

• Αποθήκευση.

Οργάνωση - εξοπλισμός:

• Διαθέτουμε κλειστά φορτηγά και ειδικό αυτοκινούμενο ανυψωτικό μηχάνημα (εξωτερικό ανελκυστήρα).

• Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα υλικά συσκευασίας (αεροχάρτ, κόλλες αφής, ειδικές ντουλάπες ρούχων, ξυλοκιβώτια υαλικών, κ.λ.π.)

• Συνεργαζόμαστε με έμπειρους Έλληνες τεχνίτες και βοηθητικό προσωπικό.

• Διαθέτουμε αποθήκες που εξασφαλίζουν μέγιστη ασφάλεια και καθαριότητα.

Οι αρχές μας:

• Σας εξυπηρετούμε ταχύτατα με συνέπεια όλο το 24ωρο, όλη την εβδομάδα και σε όλη την Ελλάδα.

• Σεβόμαστε την ιδιοκτησία σας σαν να είναι δική μας. Γι' αυτό και κινούμαστε με προσοχή προστατεύοντας τα ευπαθή σημεία του σπιτιού σας.

• Κατά την διάρκεια της μετακόμισης παρευρίσκεται πάντα ο υπεύθυνος του συνεργείου με τον οποίο εσείς έχετε ήδη καθορίσει τις λεπτομέρειες και το κόστος της εργασίας.

• Χρησιμοποιώντας τον ειδικό εξοπλισμό ελαχιστοποιούμε τον χρόνο και συνεπώς το κόστος της μετακόμισης, παρέχοντάς σας ταυτόχρονα ασφάλεια και σιγουριά

Ανακαινίσεις

Ένας από τους λόγους που μας καταβάλει η ρουτίνα, είναι η επανάληψη των ίδιων εικόνων και παραστάσεων. Αλλάξτε λοιπόν την καθημερινότητα σας, δίνοντας νέα πνοή στο ακίνητό σας. Η εταιρία μας θέλοντας να επεκτείνει τις υπηρεσίες της προς εσάς αναλαμβάνει όλες τις εργασίες ανακαίνισης του χώρου σας: από έναν απλό χρωματισμό μέχρι την πιο απαιτητική και σύνθετη εργασία που μπορεί να έχετε περιλαμβάνοντας αρχιτεκτονικές επεμβάσεις, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, τοποθετήσεις ψευδοροφών, αλλαγές εξοπλισμού στους λειτουργικούς χώρους, αντικατάσταση ή ανακαίνιση πατωμάτων κτλ. από μια μικρή γκαρσονιέρα μέχρι και ξενοδοχείο.

Όλες οι παραπάνω εργασίες εκτελούνται από τα τεχνικά συνεργεία της εταιρίας, τηρώντας αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας. Οι εργασίες γίνονται με επίβλεψη σε όλα τα στάδια – και η τήρηση του χρονοδιαγράμματος που έχει συμφωνηθεί είναι βασική προϋπόθεση.

Δάνεια

Η εταιρεία μας μπορεί να σας ενημερώσει και εξυπηρετήσει καλύτερα από οποιοδήποτε άλλον στο κομμάτι της προέγκρισης και έγκρισης δανείων, leasing, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για εσάς! Σε συνεργασία με όλους τους τραπεζικούς οργανισμούς μπορεί να εκδώσει εύκολα και γρήγορα στεγαστικά, επισκευαστικά, επαγγελματικά κλπ. δάνεια με τους καλύτερους όρους της αγοράς για άμεση διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Τοπογράφοι-Μηχανικοί

Το γραφείο μας επίσης διαθέτει εξειδικευμένους τοπογράφους- μηχανικούς- μηχανολόγους που αναλαμβάνουν πάσης φύσεως εργασίες από τοπογραφικά, εκδόσεις αδειών κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα γραφεία μας στα 210/ 33.06.333-33.06.595.

Ώρες λειτουργίας

Οι Κτηματομεσιτικές Επιχειρήσεις Θ. Φούκη λειτουργούν:
Καθημερινά από τις 08:30 μέχρι και τις 21:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 9:00-19:00)

Θέσεις εργασίας

Ζητούνται ελεύθεροι συνεργάτες για πλήρη ή και μερική απασχόληση, θα προτιμηθούν άτομα με κάποια προϋπηρεσία στον χώρο, υψηλές αποδοχές, άριστο περιβάλλον.