ΕΚΑΛΗ ΝΕΑ

Βίλα - ΑΤΤΙΚΗ / ΕΚΑΛΗ ΝΕΑ / ΑΓΙΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Κωδ. Ακινήτου (ID):
17903
Νομός:
ΑΤΤΙΚΗ
Περιοχή:
ΕΚΑΛΗ ΝΕΑ
Συνοικία:
ΑΓΙΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ
Τύπος:
Πώληση - Προσφορά
Είδος:
Βίλα
Έτος:
2010
Εμβαδόν:
1000 τ.μ
σε έκταση:
991 τ.μ
Όροφος:
Υπόγειο
έως:
3 ος
Αξία:
€ 2,950,000

Περιγραφή Ακινήτου

Εκάλη σε μια περιοχή εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς, μέσα σε πλούσια πευκόφυτη βλάστηση υπάρχει μια ξεχωριστή μονοκατοικία υψηλών προδιαγραφών και σύγχρονης αισθητικής αντίληψης. Η τοποθεσία της μονοκατοικίας εκτός από τη φυσική ομορφιά της, είναι κομβικό σημείο καθώς παρέχει εύκολη πρόσβαση προς την Αθήνα από την Εθνική Οδό ή από την Λ. Κηφισίας. Βασικοί στόχοι της αρχιτεκτονικής σύνθεσης είναι η μορφολογική αρμονία της κατοικίας με το περιβάλλον, η διαφύλαξη της ιδιωτικότητας και η ελαχιστοποίηση των κοινοχρήστων χώρων ώστε η κατοικία να έχει το μέγιστο δυνατόν ιδιόχρηστο κήπο. Η μονοκατοικία κατασκευάζεται με υψηλές προδιαγραφές και με έμφαση στην κάθε κατασκευαστική λεπτομέρεια, χρησιμοποιώντας τις πλέον εξελιγμένες τεχνολογίες με κύριο γνώμονα την άνεση των κατοίκων και τη μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.
Ο κατασκευαστής και ιδιοκτήτης της εν λόγω κατασκευής λόγω της πολύχρονης εμπειρίας του στον χώρο της πολυτελής κατασκευής αναλαμβάνει με συνέπεια την ακριβή εκτίμηση και τη σωστή διοίκηση του κάθε έργου από την βασική ιδέα έως την πλήρη υλοποίηση του. Η μονοκατοικία αναπτύσσεται σε τρία επίπεδα και είναι ανεξάρτητη με ιδιόχρηστο οικόπεδο 991,38 m2 (επιπλέον 350m2 κοινόχρηστοι χώροι). Μορφολογικά η κατοικία έχει λιτούς γεωμετρικούς όγκους (minimal) με ξύλινα στοιχεία, πολλές επενδύσεις με λαξευτές πέτρες σε γήινα χρώματα. Στις μάντρες των κήπων έχει χρησιμοποιηθεί η τεχνική της ξερολιθιάς και στους εξωτερικούς τοίχους της κατοικίας έχουν χρησιμοποιηθεί πάρα πολλές επενδύσεις μαρμάρων California με ειδική αδιαβροχοποίηση (χρησιμοποιήθηκε ειδική τεχνολογία νανοσφαιριδίων αφήνοντας το πραγματικό χρώμα και υφή του μαρμάρου). Η τεχνική ορθομαρμάρωσης που χρησιμοποιήθηκε είναι υψηλών προδιαγραφών, μηχανικής στήριξης, με ενισχυμένους κοιλοδοκούς γαλβανιζέ για την αποφυγή οξειδώσεων στο πέρας του
χρόνου και την περαιτέρω ενίσχυση στις περιπτώσεις σεισμών. Ανάμεσα στην επιφάνεια του μαρμάρου και του τοίχου υπάρχει υγρομόνωση από τσιμεντοειδές υλικό υψηλών προδιαγραφών της εταιρίας "Sika" για την αποφυγή υγρασίας στο εσωτερικό της κατοικίας.
Εκτός από τη βασική θερμομόνωση, οι διπλοί τοίχοι είναι εξοπλισμένοι με μόνωση 5cm εταιρίας "Dow", από εξιλασμένη πολυστερίνη. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της κατοικίας είναι η θερμομόνωση όλης της επιφάνειας της στέγης με διπλό στρώμα φελιζόλ "Dow" εξιλασμένης πολυστερίνης των 5cm, δημιουργώντας ένα πραγματικό κέλυφος για την διατήρηση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό αποφεύγοντας θερμικές διαταραχές και διακυμάνσεις στις εσωτερικές επιφάνειες.
Και τα τρία επίπεδα της μονοκατοικίας συνδέονται μεταξύ τους με ανελκυστήρα χωρητικότητας 10 ατόμων. Ο ανελκυστήρας είναι νέας γενιάς της εταιρείας "Mitsulift" με μοτέρ μαγνητικού πεδίου για εύκολο και μαλακό σταμάτημα.
Την Αρχιτεκτονική μελέτη πραγματοποίησε γνωστός Αρχιτέκτονας
Στο πρώτο επίπεδο των 450,00 m2, η κατοικία διαθέτει playroom με τζάκι. Το τζάκι είναι κατασκευασμένο με επένδυση μαρμαρολάβας και η αρχιτεκτονική του τηρεί τις minimal γραμμές της υπόλοιπης κατασκευής. Προκειμένου να τονιστεί η κατασκευή του και τα υλικά στην όψη του τζακιού, η εστία έχει ντυθεί με σκοτία 1cm. Στο πάνω μέρος υπάρχουν λακαριστές ντουλάπες στο χρώμα του τοίχου και στο κάτω μέρος ξύλινο λακαριστό σοβατεπί στο χρώμα του τοίχου. Επίσης, στο playroom βρίσκονται εγκαταστάσεις για βοηθητική κουζίνα, με λακαριστά ντουλάπια λευκού χρώματος τα οποία διαθέτουν μηχανισμούς με φρένο της εταιρείας "Haffele" και με προδιαγραφές εντοιχισμένων ηλεκτρικών συσκευών. Στο ίδιο επίπεδο υπάρχει ένας πολυτελέστατος ξενώνας για φιλοξενία (με ensuite λουτρό και βεστιάριο), wc ξένων, εγκατάσταση πλυντηρίων-στεγνωτηρίων, δύο δωμάτια υπηρεσίας με δικό τους λουτρό, γυμναστήριο, εγκαταστάσεις χαμάμ ή σάουνας καθώς και δωμάτιο ηρεμίας-χαλάρωσης (μασάζ). Η κάβα ποτών που βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο αποτελεί μια φοβερή καινοτομία υψηλής αισθητικής. Χρησιμοποιεί μια ειδική συσκευή συντήρησης κάβας ενώ μπορεί να φιλοξενήσει και έως 3000 φιάλες στα ράφια της. Εσωτερικά και εξωτερικά της κάβας όλες οι επιφάνειες των τοίχων είναι επενδυμένες με πέτρες μικρού ύψους από 5 έως 8 cm, με τεχνική ξερολιθιάς, χαρίζοντας υψηλή αισθητική στο χώρο. Έμφαση δίνει η μελέτη φωτισμού που προβλέπει ταινίες led στα ράφια και σπότ δαπέδου για φωτισμό της πέτρας στους τοίχους.
Ιδιαίτερες διευκολύνσεις προσφέρουν οι μεγάλοι αποθηκευτικοί και βοηθητικοί χώροι που καταλαμβάνουν 154,00 m2 καθώς και οι ευρύχωρες θέσεις στάθμευσης των 85,00 m2.
Στον εξωτερικό χώρο έχει κατασκευαστεί παρτέρι καθώς και ένα όμορφο μονοπάτι δίπλα στο δάσος που προσφέρει στιγμές ηρεμίας σε επαφή με το φυσικό περιβάλλον. Το μονοπάτι έχει διακοσμημένες πέτρινες επιφάνειες που ομορφαίνουν το χώρο. Από το μονοπάτι υπάρχει πρόσβαση στον χώρο του δεύτερου επιπέδου με εξωτερική σκάλα που οδηγεί στον κήπο και στην πισίνα.
Η μεγάλων διαστάσεων και βάθους πισίνα βρίσκεται στον κήπο και είναι θερμαινόμενη. Η θέρμανσή της υλοποιείται με καινοτόμο τρόπο καθώς δεν θερμαίνεται μόνο από το λεβητοστάσιο, αλλά και από τους ηλιακούς συλλέκτες που υπάρχουν στην στέγη της κατοικίας. Η πισίνα θα είναι εξοπλισμένη με σύστημα αντίθετης κολύμβησης, ειδικό σημείο χαλάρωσης και spa. Επίσης θα διαθέτει το πρωτοποριακό σύστημα ενεργού όζοντος με ειδικά φίλτρα και φίλτρο για την UV ακτινοβολία στο εσωτερικό της πισίνας. Η πισίνα έχει σχεδιαστεί ώστε όλη η επιφάνεια της να καλύπτεται από ειδικό ρολό για προστασία του νερού και για ασφάλεια στον χώρο της πισίνας. Εντυπωσιακή είναι η εικόνα από το play room που μέσα από ειδικό τζάμι μεγάλων διαστάσεων έχει θέα μέσα στην πισίνα (η οποία βρίσκεται στο ανώτερο επίπεδο). Έτσι παρέχεται στο χώρο του playroom ένας όμορφος, φυσικός και υγιής φωτισμός που δημιουργεί μία ατμόσφαιρα ηρεμίας και χαλάρωσης.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Η κύρια είσοδος οδηγεί στο δεύτερο επίπεδο των 271,67 m2. Αρχικά, στο επίπεδο αυτό συναντάμε το κυρίως σαλόνι της κατοικίας με τζάκι. Το τζάκι έχει μήκος 12 mm και είναι επενδυμένο με μαρμαρολάβα, λειτουργεί με φυσικό αέριο ή υγραέριο. Στο πάνω μέρος του έχουν κατασκευαστεί ντουλάπια που παρέχουν αποθηκευτικό χώρο με πόρτες από MDF βαμμένα με λάκκα στο χρώμα του τοίχου, στο τζάκι ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα υλικά με την σχεδιαστική λεπτομέρεια της σκοτίας του 1cm που χωρίζει τα ντουλάπια από το μάρμαρο και το μάρμαρο από την επιφάνεια του σοβά.
Επίσης σε αυτό το επίπεδο υπάρχει η κυρίως τραπεζαρία 20 ατόμων, γκαρνταρόμπα επισκεπτών, wc ξένων, κουζίνα με καθιστικό και τζάκι, του οποίου όλη η επιφάνεια επενδύεται με μάρμαρο CALIFORNIA και λειτουργεί με ξύλα, δεύτερη κουζίνα σε ιδιαίτερο χώρο για την καθημερινή χρήση της κατοικίας.
Στον εξωτερικό χώρο του δευτέρου επιπέδου συναντάμε τον κήπο, την πισίνα που προαναφέρθηκε, wc εξωτερικών χώρων, ντουζιέρα σε δωμάτιο για εξωτερικούς χώρους και ένα τζάκι στεγασμένο με πέργκολα υψηλών προδιαγραφών.
Ακόμα, στον εξωτερικό χώρο υπάρχουν στεγασμένα: ένα μπάρμπεκιου με εξωτερικό νεροχύτη και κουζίνα.
Κατασκευάστηκε μια πρωτοποριακή τεχνολογικά λύση στο τζάκι χρησιμοποιώντας έναν ειδικό μηχανισμό, το μάρμαρο στο πάνω μέρος της εστίας του τζακιού αποκρύπτεται αποκαλύπτοντας μια εσοχή στην οποία βρίσκεται η μεγάλων διαστάσεων τηλεόραση εξωτερικού χώρου.

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ
Το τρίτο επίπεδο των 256,99 m2 αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια.
Στο master κατασκευάστηκε τζάκι που λειτουργεί με καύσιμο βιοαιθανόλη, φιλικό υλικό προς το περιβάλλον, η εστία και η όψη του είναι επενδεδυμένα με μάρμαρο Vratsa. Επίσης το δωμάτιο αυτό διαθέτει en suite λουτρό με υδρομασάζ (ειδικής κατασκευής της εταιρείας "Teuco", μοντέλο ALBATROS), spa ώστε να προσφέρει στιγμές ηρεμίας και αναζωογόνησης, ντουζ και μεγάλων διαστάσεων βεστιάριο.
Τα άλλα τρία υπνοδωμάτια διαθέτουν ensuite λουτρό και βεστιάριο.
Σε όλα τα παραπάνω λουτρά καθώς και στο wc του ισογείου, λόγω του σχεδιαστικού ύφους της κατοικίας, όλοι οι τοίχοι θα επενδυθούν με μάρμαρα Vratsa μεγάλων διαστάσεων (0,80 x 2,00) επεξεργασίας τύπου antique. Τα μάρμαρα αυτά είναι αδιαβροχοποιημένα με ειδική τεχνολογία νανοσφαιριδίων, ώστε το υλικό να είναι φιλικό προς το περιβάλλον και τους ιδιοκτήτες της κατοικίας.
Ακόμα, σε αυτό το επίπεδο υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα μεταφοράς των άπλυτων ρούχων από το χωλ των υπνοδωματίων
στα πλυντήρια-στεγνωτήρια για την διευκόλυνση των ιδιοκτητών και του προσωπικού της κατοικίας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Οι εγκαταστάσεις της κατοικίας διαθέτουν εξειδικευμένες τεχνολογικές καινοτομίες μερικές από τις οποίες περιγράφονται παρακάτω. Ξεκινώντας από τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, το σύστημα το instabus της Siemens μετατρέπει την κατοικία σε ένα Έξυπνο Σπίτι. ΈΞΥΠΝΟ ΣΠΙΤΙ είναι όταν αποχωρούμε από την κατοικία και με ένα click να κλείνουμε τα πάντα: φώτα, ρολά, τέντες, κουζίνα, θέρμανση, αέριο, ύδρευση, και ότι άλλο σκεφτούμε. Επίσης Έξυπνο Σπίτι σημαίνει να λείπουμε από την κατοικία και στέλνοντας ένα sms να ανάβει η θέρμανση, να ποτίζουμε τον κήπο ή όταν αντιληφθούμε κίνδυνο να κάνουμε γενική φωταψία. Πολύ απλό είναι με αυτό το σύστημα αν δεν μου αρέσουν οι λειτουργίες ενός διακόπτη να τον επαναπρογραμματίσω. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να έχω μία πλήρη εικόνα της κατοικίας μου (φώτα, ρολλά, θέρμανση, συναγερμός, καμερες ασφαλείας) μέσα από μία οθόνη αφής ή μέσω internet από τον Internet Explorer® στο γραφείο μου!
Η κατοικία παρέχει ενδοδαπέδιο σύστημα θέρμανσης πιστοποιημένο από την εταιρεία "Rehau" με δεκαετή εγγύηση (1.000.000€) και πιστοποίηση καλής τοποθέτησης. Η τοποθέτηση του συστήματος έχει γίνει με σύστημα σωστού ύψους εγκατάστασης του θερμομπετόν χρησιμοποιώντας ρομπότ διάστρωσης ώστε να αποφευχθούν υψομετρικά λάθη. Το λεβητοστάσιο της κατοικίας για είναι κατασκευασμένο από εξειδικευμένα συνεργεία με ειδικές προδιαγραφές τοποθέτησης των υλικών του λέβητα. Ο λέβητας είναι της εταιρείας "Viessman" και είναι αθόρυβος, κάτι που παίζει σημαντικό ρόλο για την κατοικία. Για τη θέρμανση της κατοικίας, τη θέρμανση του νερού χρήσης, και τη θέρμανση της πισίνας χρησιμοποιούνται ειδικοί εναλλάκτες θερμότητας και ο συνδυασμός των κυκλοφορητών των εταιρειών "Willo" και "Grundfos". Σημαντική επένδυση στον τομέα της θέρμανσης είναι η πρωτοποριακή εγκατάσταση στην στέγη της οικίας ειδικών γερμανικών συλλεκτών κενού αέρος. Οι συλλέκτες αυτοί σε συνδυασμό με την ειδική εγκατάσταση στο λεβητοστάσιο (βλ. παραπάνω κυκλοφορητές) προσφέρουν σημαντική οικονομία στην κατανάλωση πετρελαίου. Η οικονομία επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας ειδικό αυτοματισμό ώστε το ζεστό νερό να χρησιμοποιείται για τους ένοικους, την ενδοδαπέδια θέρμανση αλλά και τη θέρμανση της πισίνας. Όλο το σύστημα του λεβητοστασίου μέσω των κολεκτέρς συνδέεται στο
υψηλών προδιαγραφών αξονικό υδραυλικό σύστημα.
Το υδραυλικό σύστημα της κατοικίας ξεκινά από το χώρο που βρίσκονται εγκατεστημένα η δεξαμενή νερού και το πιεστικό μηχάνημα που κρατά σταθερή την πίεση του νερού σε όλη την κατοικία. Το πιεστικό μηχάνημα στέλνει το νερό σε όλες τις βρύσες, τις παροχές νερού και στους κήπους με το σύστημα που αναφέρθηκε παραπάνω. Στο υδραυλικό δίκτυο χρησιμοποιείται ο υψηλών προδιαγραφών σωλήνας "Rautitan Stabil" για πόσιμο νερό, όπου έχει κατασκευαστεί από την Γερμανική εταιρία "Rehau" και είναι πολυστρωματική με επένδυση αλουμινίου για μεγάλη αντοχή στον χρόνο, ιδιαίτερη σημασία έχει ότι ο σωλήνας κάθε παροχής νερού φεύγοντας από το κολεκτέρ είναι ανεξάρτητος και χωρίς ενώσεις ή διακλαδώσεις για την αποφυγή ζημιών. Στην κατοικία υπάρχει εγκατάσταση κεντρικού κλιματισμού ψύξης - θέρμανσης και εξαερισμού με κανάλια οροφής γερμανικής προέλευσης της εταιρείας "Trox". Μέσω αυτών των καναλιών παρέχεται ψύξη, θέρμανση και φυσικός εξαερισμός από μηχανήματα οροφής της εταιρείας "MITSUBISHI" που είναι εγκατεστημένα στη στέγη της κατοικίας.
Επίσης στη μονοκατοικία υπάρχει προεγκατεστημένο σύστημα ασφαλείας, σε όλα τα ανοίγματα της αλλά και στα ρολά. Το σύστημα ασφαλείας συμπληρώνεται από το προεγκατεστημένο σύστημα καμερών περιμετρικά της καθώς και στους κοινόχρηστους χώρους.
Ακόμα στην κατοικία έχει προβλεφθεί και υπάρχει προεγκατάσταση συστήματος ήχου με ειδικές καλωδιώσεις υψηλής ποιότητας για όμορφο και κρυστάλλινο ήχο. Το σύστημα ήχου που θα εγκατασταθεί θα προσφέρει στους κατοίκους πρόσβαση στο σύστημα μέσω μιας οθόνης αφής, έτσι ώστε ο χρήστης να ακούει τη μουσική της αρεσκείας του στον χώρο στον οποίο βρίσκεται. Τα εγκατεστημένα στην οροφή κρυφά ηχεία της εταιρείας "AMINA" έχουν σπατουλαριστεί και βαφτεί για άψογο αισθητικό αποτέλεσμα. Για την τοποθέτηση αυτών των ειδικών ηχείων ώστε να προσφέρουν την καλύτερη απόδοση και ποιότητα ήχου έχουν επιμεληθεί εξειδικευμένες εταιρείες.
Σε όλη την κατοικία έχει τοποθετηθεί κεντρικό σύστημα υποπίεσης για την τοποθέτηση σκούπας. Σύμφωνα με τη μελέτη το ειδικό σύστημα σωληνώσεων περνώντας από τους τοίχους καταλήγει σε αναμονές - πρίζες τοποθετημένες σε επιλεγμένα σημεία. Η ειδική αυτή εγκατάσταση καταλήγει στον χώρο που βρίσκονται εγκατεστημένα το μοτέρ και ο κάδος όπου συλλέγονται τα σκουπίδια.
Στο playroom κοντά στο τζάκι υπάρχει πρόβλεψη όπως και προεγκατάσταση για home theater που θα μετατρέπει τον χώρο σε ένα ιδιωτικό cinema. Όλοι οι διακόπτες και οι πρίζες της κατοικίας θα είναι της εταιρείας "Merten". Θα βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με τον τοίχο και δεν θα προεξέχουν για την καλύτερη αισθητική εμφάνιση.
Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι ένα από φλέγοντα ζητήματα της εποχής και έτσι προβλέψαμε και σας παρέχουμε προεγκατάσταση συστήματος για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών στοιχείων.
Χάρις στην υπευθυνότητα και την αντίληψη του ιδιοκτήτη για την ποιοτική και σύγχρονη κατασκευή, η κατοικία εντάσσεται με άνεση στην κατηγορία των υπερπολυτελών κατασκευών και κατ' επέκταση στο οικιστικό περιβάλλον της περιοχής. Το αρχιτεκτονικό ύφος της κατοικίας διατηρείται στα μεγάλα ανοίγματα σε όλους τους χώρους (μπαλκονόπορτες), τις εσωτερικές και τις εξωτερικές πόρτες που κατασκευάζονται σε ύψος μέχρι την οροφή της κατοικίας.
Οι μπαλκονόπορτες της κατοικίας είναι της εταιρείας "Alumil", σειρά "falcon" με ροδάκια τύπου ασανσέρ βαρέως τύπου και ειδικές κλειδαριές ασφαλείας γερμανικής προελεύσεως της εταιρείας "G.U", είτε συρόμενες είτε επάλληλες. Είναι εξοπλισμένες με διπλά κρύσταλλα 4+4mm και 14mm διάκενο και 6mm ενεργειακό υλικό ευρωπαϊκής προελεύσεως Α' ποιότητας της εταιρείας "Secoben". Ανάμεσα στο διάκενο υπάρχει αέριο "arcon" και εξωτερικά τοποθετείται ειδική μεμβράνη για καλύτερη θερμομόνωση και μείωση της ηλιακής ακτινοβολίας. Τα αλουμίνια με τζαμιλίκια που τοποθετήθηκαν είναι μελετημένα από τον μηχανολόγο και προσαρμοσμένα στο σημείο και το χώρο της κατασκευής. Στις μπαλκονόπορτες υπάρχουν εξωτερικά ρολά από μασίφ αλουμίνιο για περισσότερη ασφάλεια και τα μοτέρ είναι της γερμανικής εταιρείας "Berker" εγγυημένων προδιαγραφών. Οι εσωτερικές πόρτες θα εφαρμόζουν σε κάσες μασίφ από ξύλο πόμπλε αμερικάνικο ή άλλο ίσης αξίας. Οι πόρτες θα είναι ξύλινες, χειροποίητες, με επένδυση καπλαμά, δρυ ισόβενο, με κρυφούς μεντεσέδες γερμανικής προελεύσεως της εταιρείας "Haffele" ή θα χρωματιστούν με λάκα στο χρώμα του τοίχου όπου απαιτείται από την αρχιτεκτονική μελέτη.
Οι εξωτερικές θωρακισμένες πόρτες της κατοικίας λόγω του ύψους και των προδιαγραφών ασφαλείας που πρέπει να τηρούν, είναι κατασκευασμένες - χειροποίητες με τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν την πιστοποίηση της εταιρίας Golden Door. Θα επενδυθούν εξωτερικά με ξύλο teak ή irocko και θα διαθέτουν ηλεκτρικές κλειδαριές. Η ιδιαίτερη κατασκευαστική λεπτομέρεια των εξωθύρων είναι πως δεν χρησιμοποιούν μεντεσέδες αλλά στηρίζονται μόνο σε ένα άξονα περιστροφικής κίνησης.
Αξίζει να επισκεφτείτε την πιο πάνω κατοικία για να ενημερωθείτε για τις νέες καινοτομίες κατασκευής, για την αρχιτεκτονική και τεχνολογική της αρτιότητα και τη διακόσμηση της.Τιμή ευκαιρίας από 8.000.000,τωρα μόνο 2950.000 ευρώ