ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ ΕΚΤΑΣΗ

Αγροτεμάχιο - ΑΤΤΙΚΗ / ΥΔΡΑ

Λεπτομέρειες Ακινήτου

Κωδ. Ακινήτου (ID):
9991
Νομός:
ΑΤΤΙΚΗ
Περιοχή:
ΥΔΡΑ
Τύπος:
Πώληση - Προσφορά
Είδος:
Αγροτεμάχιο
Εμβαδόν:
60000 τ.μ
Πρόσοψη:
300
Αξία:
€ 4,000,000

Περιγραφή Ακινήτου

Έκταση 60.000 τ.μ., με ιδιωτική παραλία 300 μέτρα . Η έκταση έχει πανοραμική θέα στον Αργοσαρωνικό μέχρι και την Πελοπόννησο. Κατάλληλη για οποιαδήποτε χρήση. κτιζει 6000 τμ για κατοικίες,και 12.000 τμ για τουριστική εκμετάλευση…Ύδρα, για το προφανές και περισσότερους λόγους, προσελκύει το jet setters, ώστε να δέσουν τα σκάφη τους, στη μαρίνα και στα κρυστάλλινα λιμανάκια και να απολαύσουν την διασκέδαση, ήλιο θάλασσα, θαλάσσια σπορ, κάθε είδους ολη την ημέρα και το βραδυ την νυχτερινή ζωή της πόλης της Ύδρας, τις τοπικές λιχουδιές και τη ζεστή φιλοξενία των κατοίκων της.

Πολυάριθμες καφετέριες ακτογραμμή στο λιμάνι όπου οι ώρες μπορεί να είναι άνετα απολαμβάνοντας ένα ποτό και τη συνομιλία.
"Πολλοί διάσημοι άνθρωποι που πάντα σε αυτούς, όπως Valentino και Joan Collins, για παράδειγμα, που επιλέγουν να επισκεφθούν και να μείνουν σε αυτό το όμορφο και μοναδικό νησί.

Θα ανακαλύψετε μόνοι σας γιατί τόσοι πολλοί VIPs εχουν γοητευτεί από την Ύδρα και στη συνέχεια εχουν επιλέξει να αγοράσουν ένα ακίνητο και να ζήσουν εδώ.
Με απλά λόγια, η Ύδρα είναι ένα μαγευτικό μέρος με χωρίς ηχορύπανση, αιθαλομίχλη, αλλά απλά σημείο χαλάρωσης, αναζωογόνησης μαζί με τον καταγάλανο ουρανό και της ατελείωτες παραλίες.

Αυτό δεν είναι απλά μια ιδιοκτησία για την πώληση - είναι ο τρόπος της ζωής - μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα, μια εξαιρετική εμπειρία, η επένδυση για μια ζωή, την απόλυτη ασφάλεια για τα παιδιά, τους ηλικιωμένους και εχει αυξανόμενη τάση για οικογένειες και για τους μη Ευρωπαίους, μια κατοικία για πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ειναι τωρα ευκολο οσο ποτε,Ύδρα είναι μια πλούσια ιστορική περιοχή για την ίδια, αλλά επίσης ένα σημαντικό μέρος για την ένδοξη ιστορία της Ελλάδας, το λίκνο του πολιτισμού, η γη των θεών!.
Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Θέα
  • Απεριόριστη θέα
  • Θέα στη θάλασσα
Διάφορα Χαρακτηριστικά
  • Παραθαλάσσιο